Päivät lyhenevät ja kesän sinitaivas on muuttunut harmaaksi ja pilviseksi

 

Dekaani puhuu rumia hyi hyi

 

Minua myös ärsyttää, kun tämä sarjakuvabloit on niin vaikea käyttää  ;__;

2 kommenttia - “Päivät lyhenevät ja kesän sinitaivas on muuttunut harmaaksi ja pilviseksi”

  1. Rika Kirjoittaa:

    Ei vuodatukseen, saan edelleen posteja miten heillä on taas ja taas jokin häiriö joka koitetaan nyt oikeesti korjata. Ja saan roskapostikommentteja seuraamistani blogeista ögöööh?! Sinun pitää vain keskittyä tutkimaan tätä paikkaa! Lakkaa kattomasta kaikkia noloja japani desu kakkoii juttuja!

  2. emutintti Kirjoittaa:

    No mie aina tätä joskus yritän tutkia jotain pari tuntia ja mitään ei koskaan tapahdu :< Pitäis varmaan tehä tumbluuriin oma tili näille suomalaisille päivismerkinnöille, se nyt ainakin toimii :0 Ja se on kans tässä ärsyttävä, että aina kun on hirveä fiilis päivittää tai lukea muiden blogeja, niin just sillon aina tää nettisivu on nurin. Voi kyynel :,D Mutjoo ajattelin, et vuodatuksessa olisi jotain muuttunu kun sen omistaja muuttu, mutta ei kai sitten, samaa vanhaa paskaa ^^" Mikkään ei toimi, saakelin teknologia <__<

    Ja tämänkin vastauksen lähetän nyt toista kertaa, kun tää alusta bugasi ._. onneksi olin fiksumpi kuin keskiverto sarjakuvablogit ja tajusin kopioida kirjoittamani tekstin ennen sen lähettämistä, hahaa!

Jätä vastaus