Virheliike, josta en ole ylpeä

 

 

5 kommenttia - “Virheliike, josta en ole ylpeä”

  1. kjjj Kirjoittaa:

    Nii, ehkä kannattaa jättää viestilappuja mielummi. Mutta sarjakuvauksena hyvää työtä.

  2. Rika Kirjoittaa:

    Ihan oikein vain, oli sitten heijastimen hajoaminen sen toisen syytä tai ei. Oli kuitenkin laittanut pyöränsä nojaamaan sinun pyörää vasten, mikä laiska paska!! Ärsyttää jo muutenkin ihmiset jotka laittaa pyöränsä pyörätelineeseen, mutta niiden tukien väliin ja laittavat pyörän nojaamaan pyöräliininsä jalkaan! Ja sitten kun minä tulen pyörän kanssa jossa ei ole jalkaa niin tekee mieli nakata kaikki pyörät helevettiin siitä telineeltä!! Onneksi se oli sinä eikä minä jolle kävi noin kuten piirsit, koska minä olisin kostoksi hajottanut sen toisen pyörän heijastimen! ääärrmurrrrrrghhh!

  3. kjjj Kirjoittaa:

    Mistä Rika tiedät? Entäs jos pyörän jalka oli pettänyt ja pyörä kaatunut toisen päälle? Entä jos auraaja oli joutunut siirtämään toisen pyörän pois tieltä ja pistänyt sen nojaamaan Emun pyörää?

    Pyörää ei todellakaan kannata muuten laittaa pyörätelineeseen etupyörän varaan, vaan nimen omaan nojaamaan jalkaansa, koska pyörä vääntyy jo tuulessa, tai oman painonsa alla – varsinkin kun joku kaatuu sen päälle, kuten on nähty.

    Enpä sanoisi että rikkominen on koskaan oikein, sillä koston kierrättämisen periaatteen ja muiden typeryyksien takia tämä maailma on tämmöinen, kurja.

    Jossei sitä vihanhallintaa pikku hiljaa opita niin tulen antamaan selekään teile! Ja vien Rikan lakin.

  4. Othello Kirjoittaa:

    Harmillisesti pienet asiat voivat pistää sapen kiehumaan huonolta tuntuvina päivinä. :S
    Mutta tuskin sinun tahi pyörääsi nojailevan pyörän omistajan maailma tähän vielä kaatuu.
    Itsehillintä on ihan kiva taito oppia tosin. 😀 Kunhan tietäisi milloin sitä käyttää ja milloin osaisi avata suunsa oikeana hetkenä jos sitä tarvitaan.

  5. Mia Kirjoittaa:

    Muistuttaa kun viime kesänä työkaveri kerto ku jotku pikkujätkät oli tahallaan levittäny pyöränsä alikulkuun nii et niist ei päässy ohi (samalla ku ne ite oli kyyläilemäs lähistöl). Hän oli sit surutta kävelly niiden pyörien päältä. Eikä mitenkää sipsutellen. Kun olivat kerran levittäneet ite ne siihen kulkuväylälle piruuttaan nii sietää sit elää sen kanssa et joku niiden päältä tömistelee. (Ite oisin ollu varmaan kyl sen verran hissukka et olisin vaan raivakku käveltävän kolon :P)

    Ymmärrän varsin hyvin ton vitutuksen ku joku laittaa pyörän nojaamaan toisen pyörään ja siin prosessis viel rikkoo sitä. >:/ Saattohan se tosiaan olla vahinko, nii ku muis kommenteis on ounasteltu, mut aina se ei vaan tuu ekana mieleen ja aina sitä ei vaan jaksa olla kärsivällinen/ymmärtäväinen, ei edes nekään, jotka on niitä itsehillinnän mestareita. Eikä sitä tarvikkaan olla. Sitä sattuu.

Jätä vastaus